Finnish
Discover, Compare and Book - Everything in one place

Nordic Choice uskoo ennätyskesään julkaisemalla kesätarjouksensa

Nordic Choice uskoo ennätyskesään julkaisemalla kesätarjouksensa
KÄMP COLLECTION HOTELS 2021-04-22

NORDIC CHOICE USKOO ENNÄTYSKESÄÄN JULKAISEMALLA KESÄTARJOUKSENSA

Satoja Pohjoismaiden hotellihelmiä vaihtoehtoina niiden lomaa suunnitteleville asukkaille. Tarjontaa kaupungin luksushotelleista luonnonläheisiin perhekohteisiin.

Kesä 2020 oli ennätyksellinen vuosi kotimaan lomailulle. Kun rajat suljettiin ja matkarajoitukset olivat voimassa, oli kesän suunnitelmat tehtävä uudestaan, ja Etelä-Euroopan sijaan siitä tuli monelle tutustumismatka oman kotimaan kohteisiin.

Kasvanut kiinnostus lähialueiden lomiin ja jatkuva epävarmuus ulkomailla matkustamisesta vielä tänäkin kesänä, saa Nordic Choice Hotelsin tuomaan markkinoille nyt kaksi lomavaihtoehtoa, jotka voidaan räätälöidä lomailijan haluamiin paikkoihin,haluttuun tyyliin sekä aikatauluun. Tavoitteena on ylittää viime kesän hotellibuumi.

- Luovuus, jota ihmiset ovat osoittaneet kuluneen vuoden aikana luodakseen kokemuksia itselleen ja perheelleen, on ollut vertaansa vailla. Tällä luovuudella halutaan jatkaa, ja vieraat ovat pyytäneet meitä jatkamaan viime vuoden mahdollisuutta kokea Pohjoismaat helposti. Olemme hyväksyneet haasteen ja siksi kehittäneet kaksi ainutlaatuista tarjousta, joiden uskomme sekä inspiroivan että tarjoavan alustan hyvälle kesälle. Koska se on selvää, että meidän kaikkien on hemmoteltava itseämme todella hyvällä kesälomalla rankan vuoden jälkeen, sanoo Nordic Choice -hotellin varatoimitusjohtaja Bjørn Arild Wisth.

Vieraat voivat valita kahdesta hotellipaketista “The Summer Flee” ja “The Whole Shebang”, jossa he voivat sekoittaa ja yhdistää hotelleja ja niiden eri elementtejä kiinnostuksen kohteiden, matkareitin ja muiden lisävalintojen perusteella. Valittavana on joko viisi tai kymmenen yötä, alimman mahdollisen hinnan tai premiumin välillä. Hintaan sisältyy majoitus kahdelle hengelle kahden hengen standard-huoneessa sekä aamiainen. Tarjous koskee majoitusta kesäkuun alusta elokuun loppuun.

- Tarpeet näyttävät erilaisilta ja haluamme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus todella upeaan kesään. Vieraana päätät, haluatko majoittua hotellissa viisi tai kymmenen yötä, milloin kesällä haluat yöpyä ja onko hinta tärkein vai haluatko maksaa hieman lisää päästäksesi premium-hotelleihin. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle on vaihtoehtoja sekä hyvä lähtökohta, kun aletaan valmistautumaan kesän kauan odotettuun lomaan, Wisth sanoo.

Lisätietoja kahdesta kesätarjouksesta, kokonaisehdoista ja hinnasta osoitteessa: https://www.nordicchoicehotels.com/blog/smart-stuff/summer-offer

Lisätietoja Kämp Collection Hotelsin kesäeduista pääset lukemaan tästä.