Aamiaiskokki, GLO Art Kitchen

GLO Art Kitchen sijaitsee GLO Hotel Artin yhteydessä upeassa yli 100-vuotiaassa Art Nouveau –linnassa. Ravintolamme tarjoilee kansainvälistä ruokaa raaka-aineiden alkuperää ja makuja kunnioittaen. Tiloissamme on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tilaisuuksia sekä tietenkin nuorekas ja persoonallinen tiimi. Haemme kehittyvään joukkoomme

AAMIAISKOKKIA

Etsimme tiimiimme aamiaiskokkia. Työssäsi valmistat ensisijaisesti laadukasta aamiaista GLO Hotel Artin vieraille ja tilanteen mukaan välillä myös lounasta. Meetings & Events, sekä banquet –toimintojen tuntemus on siis eduksi. Mikäli olet kiinnostunut, niin myös iltaisin on tarjolla vuoroja, silloin kun meillä on tapahtumia. Olet organisointikykyinen ja laatua arvostava tiimipelaaja. Nautit tasalaatuisen ruoan valmistamisesta ja haluat osallistua sekä aamiaistuotteemme että itsesi kehittämiseen.

Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja laatua arvostaen. Ainutlaatuisten asiakaskokemusten luominen on sinulle ensisijaisen tärkeää.

Arvostamme joustavaa ja nöyrää asennetta työtä kohtaan. Työkokemus hotelliravintoloissa katsotaan eduksi, mutta motivaatiosi kertoo sinusta vielä enemmän. Pidämme tärkeänä yhteistyökykyä, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa ja tarttuvaa energiaa. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Hotellimme arki on nopeatempoista, joten tehtävässä onnistuminen edellyttää rivakkaa työotetta.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä osana iloista, kunnianhimoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Työ on toistaiseksi voimassaoleva, alkuun noin 35h/3vko ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Karl Mullen karl.mullen@glohotels.fi Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.9.2021 mennessä

HAE TÄSTÄ