Aamiaistarjoilija sekä tarjoilija, ravintola The Tray

RAVINTOLA THE TRAY KUTSUU SINUT TIIMIINSÄ

Ravintola The TRAY on mutkaton viihtymisravintola, joka on syntynyt inspiraatiosta rentoon yhdessäoloon ja mielenkiinnosta uusien makujen maailmaan. The TRAY luo oivan kattauksen, jossa cross kitchen, kansainväliset -ja uudet maut ovat kaikki samalla tarjottimella. The TRAY:ssä ei jäykistellä, vaan rentoudutaan ja luodaan yhdessä vieraittemme kanssa positiivista energiaa ja mahtavaa tunnelma. The TRAY sijaitseen GLO Hotel Kluuvin yhteydessä.

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Sinulla on aikaisempaa
työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Ennen kaikkea olet positiivinen asenteen omaava henkilö. Etsimme loistavia tyyppejä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaiden, sekä työkavereiden viihtymisen eteen.

Etsimme loistavaan tiimiimme
Aamiais emäntää / -isäntää osa-aikaiseen työsuhteeseen (60h-90h/3vk) työaika 06.00-15.00 välillä.
Tarjoilijoita osa-aikaiseen työsuhteeseen (60h-90h/3vk ), työaika 07.00-02.00 välillä.

Olet ulospäinsuuntautunut energiapakkaus, jolla on hyvä huumorintaju ja halu palvella
asiakkaita hyvin. Sinulla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa, avoin asenne, sekä hyvä paineensietokyky. Tällöin olet osa meidän perhettämme. Pärjäät töissä ainakin englanniksi ja mielellään suomeksi sekä muut kielet ovat plussaa. Omaathan myös anniskelu- sekä hygieniapassit? Haluathan myös kehittyä ammatillisesti, sillä tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden edetä urallasi vastuullisempiin tehtäviin. Ota paikkasi tiimissä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten, kansainvälisten ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukemaan vapaa-ajan viettoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 mennessä. Täytämme paikat heti sopivan huipputyypin löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Satu Lemola, satu.lemola@glohotels.fi

Hae tehtävää TÄSTÄ.

Vierailethan myös Facebook -sivuillamme: The Tray