A'la carte tarjoilija / Toscanini, Klaus K Hotel

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento kaupunkihotelli Bulevardilla. Arvomme ovat  humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus, ja ne ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. Katutason vilkas kohtaamispaikka Toscanini on hotellimme italialaisravintola, joka tarjoaa asiakkaille lounasta ja illallista toscanalaistunnelmassa.

Haemme Ravintola Toscaniniin TARJOILIJAA osa-aikaiseen (60-90h/3vko) työsuhteeseen.

Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. 

Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden viihtyvyydestä ja palvelet heitä kiireessäkin hymyssä suin. Omaat perustiedot viineistä ja gastronomiasta sekä olet innostunut oppimaan lisää. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Lisätunteja on mahdollista poimia aamiaiselta ja meetings & events osastoltamme.

Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme, että sinulla on anniskelu- ja hygieniapassi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä mukavassa tiimissä, kansainvälisen asiakaskunnan parissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa F&B Manager Heli Öun, heli.oun@klauskhotel.comHae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomoithan, että otamme huomioon vain linkin kautta tulleet hakemukset. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2021 mennessä.

HAE TÄSTÄ