Baarimestari, bar Lilla e

Hotelli Lilla Roberts ja bar Lilla e avattiin elokuussa 2015 Pienelle Roobertinkadulle. Lilla e. on konsepti, jossa tutut normit haastetaan ja jossa klassisiin cocktaileihin yhdistyy luovuus ja pohjoismainen positiivinen hulluus. Baariin, jossa "normaali" on tuntematonta ja pelkkä "hyvä" ei riitä. 

Juuri nyt meillä on haussa Lilla e. Baariin ainakin aluksi osa-aikainen (60-90 tuntia /3 vko)

BAARIMESTARI

Me haemme joukkoomme juuri sinua, jos olet jo työkokemusta baarimestarin tehtävissä kartuttanut tiimipelaaja, joka kukoistaa tiimissä, mutta hoitaa suvereenisti baaria myös itsenäisesti. Lisäksi toivomme, että olet mukava, lämminhenkinen, huumorintajuinen ja reilu tyyppi. Toivomme, että sinulle on karttunut jo jonkin verran kokemusta laadukkaista cocktailbaareista ja ymmärrät sekä arvostat vaativaa asiakaskuntaa, jolle kelpaa vain paras. Tarjoamme Sinulle työpaikan yhdessä Helsingin parhaista työympäristöistä,
inspiroivan ja välillä hektisenkin työympäristön, jossa lankojen on pysyttävä käsissä, mutta kaverin apuun voi aina luottaa. Hotellissa kun ollaan, töitä voidaan tehdä joka päivä, ympäri vuoden ja kaikissa vuoroissa, satunnaisesti myös ravintolassamme Krog Robassa.

Kielivaatimuksina painotamme englantia ja suomea, kaikki muu kielitaito on pelkästään plussaa. Onhan sinulla myös anniskelu- ja hygieniapassit? Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä Nordic Choice Hotelsien monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolatoimenpäällikkö Elina Raiha-Pitkänen, elina.raiha-pitkanen@lillaroberts.fi. Hae tehtävää laittamalla hakemuksesi TÄSTÄ. Liitäthän mukaasi myös palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 mennessä.