Pääbaarimestari / Bar Manager, Bar Haven

Bar Haven sijaitsee hotelli Havenissa, joka tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotel Haven on osa Kämp Collection Hotels – konsernia. Bar Havenin valikoima on maineikas viskin, rommin sekä samppanjan ja cocktailien ystäville. Bar Havenin ainutlaatuinen baarikonsepti tarjoaa työntekijälle mahdollisuuden käyttää luovuutta ja työskennellä huikeassa ympäristössä. 

Nyt etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen

PÄÄ BAARIMESTARIA / BAR MANAGERIA 

Olet baari-ammattilainen, sinulla on avoin ja luova mieli sekä kyky ajatella juomista totutusta poikkeavalla tavalla. Nautit tiimin johtamisesta ja esimerkin näyttämisestä ja sinulla on vähintään vuoden kokemus vastaavista esimiestehtävistä. Vastuualueisiisi kuuluu mm cocktaillistan suunnittelu sekä tuotevalikoiman hyötykäyttö, baaritoimintojen tehokkuus ja palvelun laatu, varastohallinta, inventaario ja tilaukset, sekä mahdollinen kehitystyö ja ideointi. Ainutlaatuinen asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja vieraanvaraisuus on tunnusmerkkisi. Et hätkähdä kiireestä, vaan nautit nopeatempoisesta ilmapiiristä ja osaat organisoida ja luoda hyvää tunnelmaa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Ennen kaikkea olet iloinen tiimipelaaja ja haluat tarjota asiakkaille sitä jotain extraa.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun kiinnostavimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Kämp Collectionin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoasi. 


Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Eeva Holopainen eeva.holopainen@hotelhaven.fi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 


HAE TÄSTÄ