GLO Hotel Sello, GLO Grill Kitchen, keittiövuoromestari

GLO Grill Kitchen – ennakkoluulottomien rusketusraitojen puolesta. 

GLO Hotel Sellon ravintola, GLO Grill Kitchen, grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Aito hiiligrillimme piirtää  sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ne astetta kauniimmat raidat ja ruokalistallamme kohtaavat maailman eri  keittiöistä lainatut vaikutteet.  

Tyylikäs ravintolatila muuntuu aamusta iltaan ja kutsuu viettämään aikaa yhteisessä olohuoneessa, haluat sitten  nauttia aamiaista, lounasta tai rentoa illallista, tehdä töitä tai yksinkertaisesti rentoutua viinilasillisen äärellä.  

Hotellin ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on myös neljä helposti muokattavaa kokous- ja juhlatilaa, mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle.  

Haemme loistavaan tiimiimme

KEITTIÖVUOROMESTARIA

Työ on kokoaikainen, 112,5h/3vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme, että sinulla on esimies osaamista ja erinomainen paineensietokyky. Pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia.

Katsomme eduksi, että sinulla on työkokemusta hotellin ravintoloista, mutta asenteesi kertoo sinusta vielä enemmän. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Haluat olla mukana luomassa asiakkaille elämyksiä ja laitat itsesi likoon aina sataprosenttisesti. Työ meillä on monipuolista ja pääset hoitamaan aamiaista, lounasta, kokouksia, juhlatilaisuuksia ja a la cartea. Ruoka on sinulle sydämen asia. Viihdyt hiiligrillin ääressä, grillaten  ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Me grillaamme ja se näkyy meistä, tule mukaan! 

Työskentelykieli on suomi, mutta toivomme että pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Työvuorot sijoittuvat aikavälille 5.30 - 23.00. 

Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja lisäksi olemme osana Nordic Hotels & Resortia. Auton pysäköinti on meillä järjestetty ja meille on myös erinomaiset julkiset yhteydet. 

Lisätietoja työtehtävistä antaa Keittiöpäällikkö Hannu Heikkilä (hannu.heikkila@glohotels.fi ). Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä, 25.7 mennessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.