GLO Hotel Sello, GLO Grill Kitchen, kokki

GLO Grill Kitchen – ennakkoluulottomien rusketusraitojen puolesta. 

GLO Hotel Sellon ravintola, GLO Grill Kitchen, grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Aito hiiligrillimme piirtää  sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ne astetta kauniimmat raidat ja ruokalistallamme kohtaavat maailman eri  keittiöistä lainatut vaikutteet.  

Tyylikäs ravintolatila muuntuu aamusta iltaan ja kutsuu viettämään aikaa yhteisessä olohuoneessa, haluat sitten  nauttia aamiaista, lounasta tai rentoa illallista, tehdä töitä tai yksinkertaisesti rentoutua viinilasillisen äärellä.  

Hotellin ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on myös neljä helposti muokattavaa kokous- ja juhlatilaa,  mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle.  

Haemme loistavaan tiimiimme

KOKKIA 

90h/3vko toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työ meillä on monipuolista ja pääset hoitamaan aamiaista, lounasta, kokouksia, juhlatilaisuuksia ja  a la cartea. Toivoisimme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta ravintola-alalta ja ruoka on sinulle sydämen asia.

 Viihdyt hiiligrillin ääressä, grillaten ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Me grillaamme ja se näkyy meistä, tule mukaan! Työskentelykieli on suomi, mutta toivomme että pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Työvuorot sijoittuvat aikavälille 5.30 - 23.00.

Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja lisäksi olemme osana Nordic Hotels  & Resortia. Auton pysäköinti on meillä järjestetty ja meille on myös erinomaiset julkiset yhteydet. 

Huomioimme vain alla olevan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.