Vuoromestari, GLO Hotel Art

GLO Art Kitchen sijaitsee GLO Hotel Artin yhteydessä upeassa yli 100-vuotiaassa Art Nouveau –linnassa. Ravintolamme tarjoilee kansainvälistä ruokaa raaka-aineiden alkuperää ja makuja kunnioittaen. Tiloissamme on mielenkiintoisia ja vaihtelevia tilaisuuksia sekä tietenkin nuorekas ja persoonallinen tiimi. Nyt haemme kehittyvään keittiötiimiimme kokoaikaista


VUOROMESTARIA

Olet työhösi intohimoisesti suhtautuva ja laatua arvostava monipuolinen ammattilainen, joka osaa vahvasti aamiais-, M&E ja banquet –toiminnot. Asiakkaan tyytyväisyys on sinulle kaikki kaikessa.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta työtä kohtaan sekä halua kehittyä ammatillisesti. Pidämme tärkeänä yhteistyökykyä, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa ja tarttuvaa energiaa. Hotellimme arki on nopeatempoista ja vaihtelevaa, joten tehtävässä onnistuminen edellyttää rivakkaa työotetta ja idearikasta mieltä. Toivomme, että sinulla on esimiesosaamista ja erinomainen paineensietokyky. Pystyt hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia.

Katsomme eduksi, että sinulla on työkokemusta hotelliravintoloista, mutta asenteesi kertoo sinusta vielä enemmän. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana.

Haluat olla mukana luomassa asiakkaille elämyksiä ja laitat itsesi likoon aina sataprosenttisesti.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä osana kunnianhimoista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä yhdessä pääkaupunkiseudun kiinnostavimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa.

Työ on aluksi osa-aikainen ja muuttuu myöhemmin kokoaikaiseksi, 112,5h/3vko, ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.  


Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Hannu Heikkilä hannu.heikkila@glohotels.fi Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2021 mennessä.