Yöportieeri, GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi on toimiva ja tyylikäs täyden palvelun lifestyle-hotelli keskellä Helsingin keskustan business- ja ravintola-aluetta.

Etsimme nyt intohimoista asiakaspalvelijaa, luovaa ongelmanratkaisijaa ja itsensä likoon laittavaa

YÖPORTIEERIA

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät yövuorossa, muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä turvallisuuden valvonta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellimaailmasta sekä halu olla mukana tuottamassa ensiluokkaista palvelua ja elämyksiä vieraillemme – asenne ratkaisee! Tämän lisäksi arvostamme
Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulta löytyy myös positiivista asennetta, tarkkuutta ja joustoa.


Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, 90h / 3 viikkoa työn 26.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa haluasi kehittää osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotelsin monipuoliset
henkilökuntaedut.


Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja työtehtävistä antaa Vastaanottopäällikkö Kalle Valjento, kalle.valjento@glohotels.fi tai 0400-232975. Hae paikkaa alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.7.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuvat hakemukset.

Hae tehtävää tästä.