Guest Service Agent, Hotel Kämp

Hotel Kämp on vuodesta 1887 tarjonnut eurooppalaisten kaupunkien loistoa, ylellisyyttä ja hienostuneisuutta sekä ensiluokkaista palvelua Helsingin sydämessä. Hotel Kämp on ainutlaatuinen ja elegantti luksusluokan hotelli, jolla on vertaansa vailla oleva historia suomalaisen liike-elämän, taiteen ja kulttuurin merkkitapahtumien näyttämönä. Helsinki ja Hotel Kämp ovat olennainen osa Suomen historiaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osa sen tulevaisuutta

Haemme nyt Hotel Kämpiin vastaanottovirkailijaa nimikkeellä

GUEST SERVICE AGENT

Työ on osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä tähän maineikkaaseen joukkoon ja oppia timanttiselta tiimiltä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Pohjois-Euroopan maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan, että palavaa haluasi kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton tehtävistä. Haluat olla mukana luomassa asiakkaillemme elämyksiä ja laitat tarvittaessa itsesi ja osaamisesi
likoon sataprosenttisesti. Sinulla on positiivinen asenne ja nautit asiakaspalvelusta. Sinulta löytyy myös paineensietokykyä, joustoa ja tarkuutta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta työhön voi kuulua tarvittaessa jonkin verran myös yötyötä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Assistant Front Office Manager Tiina Saukkonen sähköpostilla tiina.saukkonen@hotelkamp.com. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.9.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

HAE TÄSTÄ