Hotel St. George on uuden ajan luksushotelli – paikallisten, matkailijoiden, hyvinvoinnin sekä designin ja taiteen kohtaamispaikka. Sijaitsemme Vanhan kirkkopuiston laidalla Helsingin keskustassa. Kaikki 148 huonettamme ja viisi sviittiämme ovat yksilöllisiä.

Saapuminen meille on itsessään elämys: aulagallerian valaisee maailman tunnetuimpiin nykytaiteilijoihin kuuluvan Ai Weiwein silkistä ja bambusta suunnittelema leija, Tianwu. Olohuoneessamme Wintergardenissa voit tavata ystäviä lounaalla tai cocktaileilla. Kivijalassamme sijaitseva Ravintola Andrea on suomalais-turkkilaisen Mehmet Gürsin luomus, jossa pohjoismainen ja anatolialainen keittiö kohtaavat. St. George Bakery on leipomo ja baari, jossa voit nauttia jokaisena viikonpäivänä tuoreista leivonnaisista. Leipomossamme on myös Pohjoismaiden ensimmäinen Monocle shop. St. George Caressa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin spassa ja kuntosalilla, voit hemmotella itseäsi hieronnoilla ja hoidolla.

Nyt haemme palvelukseemme kesätyöhön

Host tai Hostess -henkilöitä

Olet kielitaitoinen (vähimmäisvaatimus sujuva suomi ja englanti), innostunut ja positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton tehtävistä. Sinulla on myös hygienia- ja anniskelupassi. Olet paineensietokykyinen ja tervehdit asiakkaita aina hyväntuulisena ja positiivisella asenteella. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Näet hotellin liiketoiminnallisena kokonaisuutena ja ymmärrät osastojen välisen yhteistyön tärkeyden.

Tarjoamme sinulle sopimuksen, jonka tuntimäärä on sovittavissa sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Suomen maineikkaimmista hotelleista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa haluasi kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi alati kasvavan Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel Manager Anna Alamäki anna.alamaki@stgeorgehelsinki.com.  Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 15.3.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.