Vastaanottovirkailija, Hotel Fabian

Hotel Fabian tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta erinomaisella sijainnilla. Hotelli on suunnattu omatoimisen matkailuun tottuneelle nykypäivän matkaajalle; 58 huonetta, baari ja viihtyisä sisäpiha tarjoavat ikimuistoisen yöpymisen. Hotel Fabian kuuluu Kämp Collection Hotelsiin ja on osa Nordic Choice Hotels & Resortsia.


Nyt haemme Hotel Fabianin vastaanottotiimiin: Vastaanottovirkalijaa

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan monipuoliset työtehtävät sekä mm. asiakaspalvelu hotellin aulabaarissa ja turvallisuuden valvonta. Olet innostunut, positiivinen, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen tai alaa opiskeleva. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, vähintään harjoittelukokemus vastaanotosta ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Olet paineensietokykyinen ja tervehdit vieraita, kuin tulisivat kotiisi. Edellytämme, että sinulla on anniskelupassi & hygieniapassi ja työskentelet sujuvasti suomen sekä englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme kokemusta Opera-hotellijärjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja määräaikaisen työn, 90h / kolmiviikkoisjakso työn sekä tilaisuuden työskennellä osaavien ammattilaisten parissa. Työ on monipuolista ja tarjoaa mielenkiintoiset kehitysmahdollisuudet Kämp Collection Hotelleissa. Monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoasi.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Front Office Manager Mats Lindfors 0503472887, mats.lindfors@hotelfabian.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian tästä, kuitenkin viimeistään 13.6.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomiomme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.