Hotel Fabian Yöportieeri

"We don’t mind if you stay longer.”  

Helsingin sydämessä sijaitseva 58 huoneen ihastuttava boutique-hotelli Fabian  toivottaa vieraansa tervetulleeksi ainutlaatuisen vieraanvaraiseen ilmapiiriin.  Hotellilta on vain lyhyt kävelymatka Kauppatorille, Esplanadin puistoon sekä  Designmuseoon. Kesäisin hotellin vehreä sisäpiha tulvii luonnonvaloa tarjoten  viihtyisän oleskelupaikan muutaman askeleen päässä kaupunginvilinästä.  Hotellihuoneiden yksityiskohdat on valittu huolella täydentämään kotoisaa  tunnelmaa.  

Hotellissamme on motivoitunut ja hyvän yhteishengen omaava persoonallinen tiimi.  Tiimimme jäseneksi haemme  

Yöportieeria vakituiseen työsuhteeseen  

Tehtäviisi kuuluvat yöportieerin monipuoliset työtehtävät sekä mm. asiakaspalvelu  hotellin aulabaarissa ja turvallisuuden valvonta. Olet työhösi innostuneesti  suhtautuva ja laadukasta palvelua arvostava monipuolinen ammattilainen. Olet  energinen, tehokas, yhteistyökykyinen, omatoiminen ja nautit itsenäisestä  työskentelystä. Se auttaa, jos olet kekseliäs ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Työsuhde on kokoaikainen yötyö 90h/kolmeviikkoisjakso.  

Toivomme sinulta tehtävään liittyvää työkokemusta sekä halua tuottaa ensiluokkaista  asiakaspalvelua. Haluathan olla mukana luomassa asiakkaille elämyksiä ja laitat  itsesi likoon aina sataprosenttisesti. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä  ammatillisesti ja edetä urallasi.  

Edellytämme, että sinulla on anniskelupassi ja hygieniapassi. Lisäksi hallitset Opera hotellijärjestelmän käytön ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu  kielitaito katsotaan eduksi. 

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Kati Jousimies (kati.jousimies@lillaroberts.fi)  

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä linkistä. Lähetä  hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.