Hotel Kämp, M&E kokki

Hotel Kämp tarjoaa Helsingin ydinkeskustan upeimmat kokous-, tapahtuma- ja juhlatilat sekä kokonaisvaltaiset palvelut ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen. Hotellin ainutlaatuinen ja historiallinen miljöö sekä viimeisintä teknologiaa edustava kokoustekniikka takaavat onnistuneen tapahtuman. 

Elegantit tilat luovat upeat puitteet myös yksityisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Hotel Kämpin 11 juhlatilaa on rakkaudella rakennettu unohtumattomia elämyksiä varten. Upeasti sisustetuissa kabineteissa ja suuremmissa juhlatioissa voi nauttia Kämpin keittiömestareiden taidonnäytteistä ja huomaavaisesta palvelusta tunnelmallisessa miljöössä. 

Kämp Meeting & Events keittiötiimi hakee nyt vahvistusta ja meillä on paikka avoinna kokille. Työtehtäviisi kuuluvat kokin monipuoliset tehtävät ja toivomme sinulta jo hankittua työkokemusta alalta sekä vahvaa kiinnostusta tilauskeittiö toimintoja kohtaan. Olet hakemamme reipas ja energinen persoona, mikäli tunnet aitoa intohimoa ruoanlaittoa kohtaan ja haluat kehittää jo hankittua ammattitaitoasi. 

Sinulla on alan koulutus ja olet varustettu työtä pelkäämättömällä ja joustavalla tiimipelaajan asenteella. Vahvuuksiisi kuuluvat myös järjestelmällinen ja omatoiminen
ote työhön sekä halu laittaa itsesi likoon. Sinulta löytyy myös hygieniapassi.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ( keskimäärin 60 tuntia / 3 viikossa), toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotellija ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin ja Nordic Hotels & Resort ketjujen monipuoliset henkilökuntaedut. Työyhteisömme on savuton.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa M&E Keittiömestari Antti Hokkanen,
antti.hokkanen@hotelkamp.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Odotamme hakemustasi viimeistään 31.7.2021 mennessä. Ethän lähetä hakemustasi sähköpostilla, sillä voimme huomioida vain tämän hakulinkin kautta tulleet hakemukset.