Kahvilapäällikkö, St. George Bakery

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt joukkoomme

KAHVILAPÄÄLLIKKÖÄ

Huolehtimaan suositun St. Bakerymme toiminnasta. Rento ja leppoisa leipomo löytyy Hotel St. Georgen katutasosta, Yrjönkadun puolelta. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta sekä ruokatuotteestamme, jonka perustana ovat valikoidut pientuottajien raaka-aineet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa keittiössämme.

Vieraanvaraisuus on sinulle luontevaa ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä kohdatessasi vieraamme. Olet tunnollinen, joustava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolla on hyvät organisointi taidot. Sinulla on oma-aloitteinen ja rivakka ote työhön, etkä hätkähdä kiireestä. Lisäksi sinulla on hygienia- ja anniskelupassit.

Edellytämme tehtävässä aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Hallitset myös taustat kuten tilauksien ja inventaarioiden tekemisen, työvuorolistat sekä erilaisten järjestelmien käytön. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Oman tiimisi johtamisen lisäksi teet tiivistä yhteistyötä keittiöpäällikön kanssa. Työ on vuorotyötä ja edellyttää myös iltaisin ja viikonloppuisin työskentelyä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja upean ammattitaitoisen tiimin sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Hotel St. George
Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs juhlatila ja baari lasikattoisessa Wintergardenissa sekä yhteistyökumppanimme operoima ravintola Boon Nam.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen ravintolapäällikkö Johanna Sainio, johanna.sainio@stgeorgehelsinki.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.9.2021 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

HAE TÄSTÄ