Keittiömestari, ravintola GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen – ennakkoluulottomien rusketusraitojen puolesta.

GLO Hotel Sellon ravintola, GLO Grill Kitchen, grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Aito hiiligrillimme piirtää sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ne astetta kauniimmat raidat ja ruokalistallamme kohtaavat maailman eri keittiöistä lainatut vaikutteet. Tyylikäs ravintolatila muuntuu aamusta iltaan ja kutsuu viettämään aikaa yhteisessä olohuoneessa, haluat sitten nauttia aamiaista, lounasta tai rentoa illallista, tehdä töitä tai yksinkertaisesti rentoutua viinilasillisen äärellä. Hotellin ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on myös neljä helposti muokattavaa kokous- ja juhlatilaa, mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle.

Haemme loistavaan tiimiimme

KEITTIÖMESTARIA

Kokoaikaiseen (112,5h/3vko), toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista käynnistämään keittiötoiminnot poikkeustilan jäljiltä ja johtamaan keittiön toimintaa kohti uutta, vauhdikasta normaalia. Keittiömestarina huolehdit hotellin keittiötoimintojen kokonaisuudesta, johon kuuluu aamiainen-, kokous-, lounas- ja iltaravintolatoiminta. Olet myös keittiötiimin esihenkilö.

Sinulla on alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta ja näyttöä menestyksellisestä keittiötoiminnan johtamisesta, kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Ymmärrät ja hallitset toiminnan tehokkuuteen ja laatuun vaikuttavat prosessit kaikilla keittiötoiminnan osa-alueilla. Sinulla on taito luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöösi ja johdat tiimiäsi omalla esimerkillä. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko hotellin toimintaan ja raportoit GLO Hotel Sellon, GLO Hotel Kluuvin ja GLO Hotel Airportin klusteri-hotellinjohtajalle. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan, kansainvälisen hotellikonsernin monipuoliset henkilöstöedut, mahtavat asiakkaat ja työkaverit! Myös auton pysäköinti on meillä huomioitu.

Heräsikö mielenkiintosi? Ota oma paikkasi nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten joukossa! Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä 10.8.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, ke 14.7.2021 klo 13.-17.00 ja ma 9.8.2021 klo 13.-17.00, numerosta: 040-7180832.

Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset: HAE TÄSTÄ