Wanted: Keittiömestari

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa  mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu hotelli tunnetaan miellyttävän  majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets" sekä  ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella  yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. The TRAY kuljettaa kävijänsä  vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. The TRAY hyödyntää  cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. Välimerellisiä ja aasialaisia makuja  parittavat makuyhdistelmät ovat rohkeita ja ruokafilosofia perustuu raaka -aineiden  autenttisuuteen, tuoreuteen ja värikkyyteen. Perinteinen a la carte on out, premium  street food The TRAY:ssä in.  

Valmistaudumme rajoituksien jälkeiseen aikaan ja nyt etsimme joukkoomme KEITTIÖMESTARIA 

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista käynnistämään  keittiötoiminnot poikkeustilan jäljiltä ja johtamaan keittiön toimintaa kohti uutta,  vauhdikasta normaalia. Keittiömestarina huolehdit hotellin keittiötoimintojen  kokonaisuudesta, johon kuuluu aamiainen-, kokous-, lounas- ja iltaravintolatoiminta.  

Sinulla on alan koulutus ja sydämesi sykkii cross kitchenille ja premium street foodille.  Sinulla on aikaisempaa työkokemusta ja näyttöä menestyksellisestä keittiötoiminnan  johtamisesta, kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi positiivinen,  innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen. Ymmärrät ja hallitset toiminnan tehokkuuteen ja  laatuun vaikuttavat prosessit kaikilla keittiötoiminnan osa-alueilla. Sinulla on taito  luoda motivoitunut ja ammattimainen ilmapiiri työympäristöösi ja johdat tiimiäsi  omalla esimerkillä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja  englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme Sinulle kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen,  kilpailukykyisen palkan, kansainvälisen hotellikonsernin monipuoliset henkilöstöedut,  mahtavat asiakkaat ja työkaverit!  

Heräsikö mielenkiintosi? Ota oma paikkasi nuorekkaiden, osaavien ja  persoonallisten ammattilaisten joukossa! Työt alkavat sopimuksen mukaan ja  lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen: 040-7180832,  jenni.javanainen@glohotels.fi. Hae tehtävää tästä linkistä. Lähetä hakemuksesi pian, hakuaika päättyy 25.3.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!