Kesärekry: Hotel Fabian Yöportieeri

“We don’t mind if you stay longer.”  

Helsingin sydämessä sijaitseva 58 huoneen ihastuttava boutique-hotelli Fabian toivottaa vie raansa tervetulleeksi ainutlaatuisen vieraanvaraiseen ilmapiiriin. Hotellilta on vain lyhyt kävelymatka Kauppatorille, Esplanadin puistoon sekä Designmuseoon. Kesäisin hotellin vehreä  sisäpiha tulvii luonnonvaloa tarjoten viihtyisän oleskelupaikan muutaman askeleen päässä  kaupunginvilinästä. Hotellihuoneiden yksityiskohdat on valittu huolella täydentämään kotoisaa  tunnelmaa.  

Hotellissamme on motivoitunut ja hyvän yhteishengen omaava persoonallinen tiimi. Tiimimme  jäseneksi haemme  

Kesäkaudeksi Yöportieeria 90h / 3vko  

Tehtäviisi kuuluvat yöportieerin monipuoliset työtehtävät sekä mm. asiakaspalvelu hotellin  aulabaarissa ja turvallisuuden valvonta. Olet työhösi innostuneesti suhtautuva ja laadukasta  palvelua arvostava monipuolinen ammattilainen. Olet energinen, tehokas, yhteistyökykyinen,  omatoiminen ja nautit itsenäisestä työskentelystä. Se auttaa, jos olet kekseliäs ja sinulla on  hyvä paineensietokyky.  

Työsuhde on kokoaikainen yötyö 90h/kolmeviikkoisjakso.  

Toivomme sinulta tehtävään liittyvää työkokemusta sekä halua tuottaa ensiluokkaista  asiakaspalvelua. Haluathan olla mukana luomassa asiakkaille elämyksiä ja laitat itsesi likoon  aina sataprosenttisesti. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti ja edetä  urallasi.  

Edellytämme, että sinulla on anniskelupassi ja hygieniapassi. Lisäksi hallitset Opera-hotelli järjestelmän käytön ja työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.  

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Mika Makkonen (mika.makkonen@hotelhaven.fi )  

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman  pian, viimeistään 9.5.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.