Kesärekry GLO Grill Kitchenissä – ennakkoluulottomien rusketusraitojen puolesta

GLO Hotel Sellon ravintola, GLO Grill Kitchen, grillaa ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Aito hiiligrillimme piirtää sesongin parhaisiin raaka-aineisiin ne astetta kauniimmat raidat ja  ruokalistallamme kohtaavat maailman eri keittiöistä lainatut vaikutteet. 

Tyylikäs ravintolatila muuntuu aamusta iltaan ja kutsuu viettämään aikaa yhteisessä  olohuoneessa, haluat sitten nauttia aamiaista, lounasta tai rentoa illallist a, tehdä töitä tai  yksinkertaisesti rentoutua viinilasillisen äärellä. 

Hotellin ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on myös neljä helposti muokattavaa  kokous- ja juhlatilaa, mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle. 

Haemme tiimiläistä kesäloma-sijaisuuteen, joka sijoittuu johonkin aikavälillä 14.6.-15.8.2021, n. 60h/3vkoa sopimuksella 

KOKKI 

Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja laatua arvostaen. Ainutlaatuisten asiakaskokemusten luominen on  sinulle ensisijaisen tärkeää.  

Arvostamme joustavaa ja nöyrää asennetta työtä kohtaan. Työkokemus hotelliravintoloissa katsotaan  eduksi, mutta motivaatiosi kertoo sinusta vielä enemmän. Pidämme tärkeänä yhteistyökykyä ja  tarttuvaa energiaa. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana.  

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun  maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten  ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset  henkilökuntaedut. 

Kiinnostuitko? Kysymyksiä ja tiedusteluja koordinoi Hotellinjohtaja Jenni Javanainen sähköpostitse:  jenni.javanainen@glohotels.fi . Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tästä

Haku päättyy 16.5.2021.  

Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta  saapuneet hakemukset.