Kesärekry: GLO Hotelleihin vastaanottovirkailijoita

GLO Hotellit edustavat neljää erilaista, täyden palvelun lifestyle -hotellia pääkaupunkiseudulla. Hotellit kuuluvat Kämp Collection Hotelsiin ja ovat osana Nordic Hotels & Resortia. 

GLO Hotel Kluuvi on urbaani hotelli keskellä Helsingin sykettä ja kaupunkielämän iloja. Helsingin historiallisen  pääkadun varrella majoittuessasi et voisi olla enempää tapahtumien keskiössä; astu ovesta ulos ja inspiroidu ta pahtumista, trendeistä ja ilmiöistä! 

GLO Hotel Art sijaitsee Helsingin Designkorttelin (Design District) sydämessä, 700 metriä Helsingin kaupallisesta  keskipisteestä. Designkortteli on eloisa muotoilun ja muodin kehto lukuisine kauppoineen, kahviloineen ja ravinto loineen. Trendikkään kaupunkitunnelman lisäksi GLO Hotel Art tarjoaa erinomaisen tukikohdan Helsingin vierailulle:  hotelli on lähellä erinomaisia liikenneyhteyksiä, ostoksia, trendikkäitä ravintoloita ja kahviloita. 

GLO Hotel Sello tarjoaa tyylikästä rentoutumista Espoon parhaalla paikalla. Hotelli sijaitsee Espoon Leppävaa rassa, josta on nopeat junayhteydet Helsingin keskustaan. Myös lentoasema, Messukeskus ja Hartwall Arena ovat  kohtuullisen auto- tai junamatkan päässä. Kauppakeskus Sello sijaitsee aivan hotellin naapurissa ja sieltä löytyy yli  170 liikettä elokuvateattereineen ja konserttisaleineen. 

GLO Hotel Airport -lentokenttähotelli on ainoa laatuaan: hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokenttärakennuk sessa. Se palvelee terminaali 2:ssa, josta on myös kätevä sisäkäytäväyhteys terminaali 1:en. Terminaali 2:n turva tarkastukseen kävelee vain kahdessa minuutissa. Aikaiset aamulennot tai jatkolennon odotus sujuu mukavan ren touttavassa ympäristössä. 

Juuri nyt haemme GLO Hotelleihin kesälomien sijaisuuksiin 

VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA.  

Tehtäviin kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät mahdollisesti useammassa GLO Hotellissa sekä osassa yksiköistä myös asiakaspalvelu hotellin aulabaarissa.  

Haemme tekijöitä niin päivä-, kuin yövuoroonkin. Kyseessä on määräaikaiset kesäloma-ijaisuudet, jotka kohdistuvat yleisesti 14.6.-15.8.2021 väliselle ajalle, 30-90h/3vkoa sopimuksilla.  

**Erinomainen tilaisuus lisätä työtuntien mahdollisuutta, jos olet toivonut omaa mahdollista kesälomaasi toukokuu/kesäkuun alku/elokuun loppu/syyskuu -akselilla! Jos olet osa-aikaisella työsopimuksella tai osa-aikaisesti lomautettu, on mahdollisuus myös lisätä tunteja sisarhotellista sijaisuuden ajaksi. 

Odotamme Sinulta tehtävään sopivaa työkokemusta sekä halua tuottaa ensiluokkaista palvelua. Palat halusta olla  mukana luomassa vieraillemme elämyksiä ja laitat tarvittaessa itsesi, mielikuvituksesi ja osaamisesi likoon sata prosenttisesti – asenne ratkaisee! Tunnet hyvin pääkaupunkiseudun ja et malta odottaa, että pääset suosittele maan vieraillemme lempikohteitasi. Sinusta tulee parhaat puolet esiin, kun ympärilläsi tapahtuu paljon. Tämän  lisäksi arvostamme Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Muu  kielitaito katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta anniskelun vastaavan hoitajan pätevyyttä sekä hygieniapassia. 

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa  hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Lisäksi  tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut. 

Kiinnostuitko? Kysymyksiä ja tiedusteluja koordinoi GLO Hotel Airportin Vastaanottopäällikkö Janica Stykki sähköpostitse: janica.stykki@glohotels.fi . Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tästä! Ilmoitathan hakemuksessasi selkeästi missä hotellissa/hotelleissa olisit kiinnostunut työskentelemään. 

Haku päättyy 16.5.2021.  

Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. **Kerrothan hakemuksessasi selkeästi nykyisen tilanteesi ja millä tuntimäärällä toivoisit sijaisuutta.