Night Manager, Hotel Haven

Hotel Haven tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotellin 137 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset aamiais-, tilaus- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä. 

Hotellin upeat aulatilat luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Lue päivän lehti kotoisasti takkatulen äärellä. Viihtyisässä Bar Havenissa voit nauttia kupillisen lämmintä tai istua iltaa rennosti lasillisen äärellä. Lounge-tyylinen baari on täydellinen kohtaamispaikka ystäville. Hotellin yhteydessä toimiva Restaurant Haven tarjoaa hotellivieraille tasokkaan aamiaisen ja toteuttaa myös huonepalvelun, kokous- ja juhlatilaisuuksien sekä Bar Havenin ruokatarjoilun.

 
Nyt haemme palvelukseemme kesäkaudelle


NIGHT MANAGER
, Hotel Haven

Olet hakemamme tiimiläinen, mikäli:

  • Työskentely sujuu suomeksi ja englanniksi
  • Olet innostunut ja positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen - hyvä asenne on meille erityisen tärkeä
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton tehtävistä
  • Hallitset Opera-hotellijärjestelmän käytön. Muut järjestelmät kuten MaraPlan, Hotellinx ja Resdiary ovat plussaa 
  • Sinulta löytyy anniskelu- sekä hygieniapassit
  • Vastaanottovirkailijan tehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluu yön raportoinnilliset rutiinit ja seuraavan päivän valmistelu, joten työ edellyttää erityistä tarkkuutta yksityiskohtiin

Tarjoamme kesäkaudelle kokoaikaisen yötyön, 90h / kolmiviikkoisjakso, sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi kahdessa Suomen maineikkaimmista hotelleista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan, että palavaa haluasi kehittää omaa osaamistasi. Lisäksi, tarjoamme sinulle lisäksi alati kasvavan Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.


Heräsikö mielenkiintosi?
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Front Office Manager Heidi Tarilo, heidi.tarilo@hotelhaven.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tästä, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Kuitenkin viimeistään 19.5.2021. Huomiomme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.