Kesärekry: Klaus K Hotelliin kokkeja

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento kaupunkihotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me  haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. Lue arvoistamme lisää täältä 

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Olet ennenkaikkea  tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. 

Vastaanottomme on talon sykkivä sydän, jossa on vauhdikas ja hyvä meininki. Aamiaisemme  on reipas ja rento, saatamme vieraamme siellä hyvän päivän alkuun. Italialaisravintolamme Toscanini on katutason vilkas kohtaamispaikka, joka tarjoaa asiakkaille maukasta ruokaa  mukavassa toscanalaistunnelmassa. Monipuolisissa Meeting & Events tiloissamme on  vaihtelevia tilaisuuksia. 7. kerroksen Sky Terrace -kattobaaristamme on kaupungin upeimmat  näkymät. Se on iloinen kohtaamispaikka.  

Etsimme  

Kokkeja 20-90h/3vko 

Toscaninin keittiöön, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti, arvostavat laatua ja haluavat  luoda ainutlaatuisia makuelämyksiä ja upeita asiakaskokemuksia. Omaat positiivisen ja  luovan asenteen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat  kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Italialainen keittiö on lähellä sydäntäsi, sinulla on siitä  perustaidot ja olet innokas oppimaan lisää.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä hauskassa tiimissä, mukavan  asiakaskunnan parissa. Työt sijoittuvat kesälle.  

Lisää tietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Marika Mäkelä sähköpostitse  marika.makela@klauskhotel.com 

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä.  

Haku päättyy 9.5.2021.  

Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta  saapuneet hakemukset.