Kesärekry: Vastaanottovirkailijoita ​Klaus K Hotelliin

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento kaupunkihotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me  haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. Lue arvoistamme lisää täältä 

Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Olet ennenkaikkea  tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. 

Vastaanottomme on talon sykkivä sydän, jossa on vauhdikas ja hyvä meininki. Aamiaisemme  on reipas ja rento, saatamme vieraamme siellä hyvän päivän alkuun. Italialaisravintolamme Toscanini on katutason vilkas kohtaamispaikka, joka tarjoaa asiakkaille maukasta ruokaa  mukavassa toscanalaistunnelmassa. Monipuolisissa Meeting & Events tiloissamme on  vaihtelevia tilaisuuksia. 7. kerroksen Sky Terrace -kattobaaristamme on kaupungin upeimmat  näkymät. Se on iloinen kohtaamispaikka.  

Haemme hotelliimme uusia työkavereita osa-aikaisiin(20-100h/3vko) ja määräaikaisiin  työsuhteisiin. Jos meillä synkkaa, niin töitä voi olla pidemmäksikin aikaa! 

Etsimme respaamme Vastaanottovirkailijoita 20-90h/3vko 

Etsimme respaamme huipputyyppiä, joka rakastaa kohdata vieraat hyvällä sykkeellä.  Odotamme tehtävään sopivaa työkokemusta sekä halua ylittää vieraiden odotukset. Haluat luoda vieraillemme elämyksiä ja laitat itsesi aina likoon sataprosenttisesti! Tunnet Helsingin ja  rakastat keksiä vieraillemme mielenkiintoista tekemistä. Päivät hotellissamme ovat erittäin  vauhdikkaita, joten hektisyydestä nauttiminen on avainasemassa. Pidämme tärkeänä kykyä  hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Se auttaa, jos olet kekseliäs ja sinulla on hyvä  paineensietokyky. Meillä on pieni aulabaari, joten edellytämme sinulta anniskelu- ja  hygieniapassia. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä hauskassa tiimissä, mukavan  asiakaskunnan parissa. Työt sijoittuvat kesälle.  

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä

Lisää tietoja eri tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Marika Mäkelä sähköpostitse  marika.makela@klauskhotel.com 

Haku päättyy 9.5.2021.  

Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta  saapuneet hakemukset.