Kesärekry: Kokki Hotel St. Georgeen

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja. 

Etsimme nyt joukkoomme  

AAMIAISKOKKIA / KOKKIA ST. GEORGE BAKERYYN  (kesätyö, 112,5 h / 3 vkoa kesä-elokuussa 2021)  

Hotel St. Georgen aamiainen on erittäin korkeatasoinen, valmistamme itse laadukkaat aamiaistuotteemme  omassa keittiössämme. Suosimme ekologisia, itse valitsemiemme pientuottajien raaka-aineita.  Hotellissamme aamiaiskokin tehtävät vaativatkin aitoa innostusta ja vankkaa osaamista. Meille aamiainen  on sydämen asia ja tarjoamme sinulle kaupungin mielenkiintoisimmat aamiaiskokin tehtävät.  

St. George Bakery toimii kaupunkilaisten ja hotellivieraiden kohtaamispaikkana. Kaupungin parhaiden  leipien ja leivonnaisten lisäksi St. George Bakeryssä tarjoillaan kaupunkilaisille aamiaista sekä rustiikkia  lounas- ja illallismenua. St. George Bakeryn kesäterassi Vanhan kirkkopuiston kupeessa on suosittu keidas.  

Olemme ylpeitä ravintoloidemme palvelusta sekä juoma- ja ruokatuotteestamme. Näiden perustana ovat  tarkkaan valikoidut pientuottajien raaka-aineet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja  valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme. Sommelierimme ja baarimestarimme  vastaavat juomien korkeasta tasosta.  

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun  maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa.  Lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut. 

Hotel St. George  

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi  sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen  taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein  lohikäärme ”Tianwu” toivottaa vieraat tervetulleeksi. 

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille  avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs baari lasikattoisessa Wintergardenissa. 

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat,  kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin  matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille  ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja  kulttuuritarjonnasta. 

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen  keittiöpäällikkö Filip Forsberg, filip.forsberg@stgeorgehelsinki.com . Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästäHuomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin  viimeistään 9.5.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.