Kesärekry: tarjoilijoita / kokkeja The TRAYhin

The TRAY - kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille 

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa mainiot  puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu hotelli tunnetaan miellyttävän  majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets"  sekä ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella  yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. The TRAY kuljettaa kävijänsä  vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. The TRAY hyödyntää cross  kitchenin ja street foodin parhaat puolet. Välimerellisiä ja aasialaisia makuja parittavat  makuyhdistelmät ovat rohkeita ja ruokafilosofia perustuu raaka -aineiden autenttisuuteen,  tuoreuteen ja värikkyyteen. Perinteinen à la carte on out, premium street food The  TRAY:ssä in. 

Haemme tekijöitä kesäksi määräaikaisiin kesäloma-sijaisuuksiin, jotka kohdistuvat yleisesti 14.6.- 15.8.2021 väliselle ajalle, n. 60h/3vkoa sopimuksilla.  

TARJOILIJOITA 

Olet ulospäinsuuntautunut energiapakkaus, jolla on hyvä huumorintaju ja halu palvella asiakkaita  hyvin. Sinulla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa, avoin asenne, sekä hyvä paineensietokyky.  Tällöin olet osa meidän perhettämme.  

Pärjäät töissä ainakin englanniksi ja mielellään suomeksi. Muut kielet ovat plussaa. Haluathan myös  kehittyä ammatillisesti, sillä tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden edetä urallasi vastuullisempiin  tehtäviin. Ota paikkasi nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa.  

KOKKEJA 

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Sinulla on alan koulutus, sekä  aikaisempaa työkokemusta.  

Ennen kaikkea olet positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen persoona. Etsimme loistavia  tyyppejä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaiden ja työkavereiden viihtymisen eteen. Olet  organisointikykyinen ja laatua arvostava tiimipelaaja.  

Työkokemus hotelliravintoloissa on eduksi, mutta asenteesi on meille tärkein! Odotamme sinulta yhteistyökykyä. Pärjäät töissä ainakin englanniksi, suomen kieli sekä muut kielet ovat plussaa. Kannat  vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Ravintolamme arki on nopeatempoista,  joten tehtävässä onnistuminen edellyttää rivakkaa työotetta. 

Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun  maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten  ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Kämp Collection Hotelsin monipuoliset  henkilökuntaedut. 

Kiinnostuitko? Kysymyksiä ja tiedusteluja koordinoi Hotellinjohtaja Jenni Javanainen sähköpostitse:  jenni.javanainen@glohotels.fi . Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tästä

Haku päättyy 16.5.2021.  

Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta  saapuneet hakemukset.