Kesärekry: Vastaanottovirkailija, Hotel Haven

Hotel Haven tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotellin 137 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset aamiais-, tilaus- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä. 

Hotellin upeat aulatilat luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Lue päivän lehti kotoisasti takkatulen äärellä. Viihtyisässä Bar Havenissa voit nauttia kupillisen lämmintä tai istua iltaa rennosti lasillisen äärellä. Lounge-tyylinen baari on täydellinen kohtaamispaikka ystäville. Hotellin yhteydessä toimiva Restaurant Haven tarjoaa hotellivieraille tasokkaan aamiaisen ja toteuttaa myös huonepalvelun, kokous- ja juhlatilaisuuksien sekä Bar Havenin ruokatarjoilun.

Nyt haemme palvelukseemme kesäkaudelle

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA, Hotel Haven 20h/3vko

Haemme tiimimme ennen kaikkea erinomaisella asenteella varustettua huipputyyppiä. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja tervehdit asiakkaita tilanteessa kuin tilanteessa hyväntuulisena ja positiivisella asenteella. Hotellialan kokemus katsotaan eduksi, mutta edellytämme asiakaspalvelukokemusta. Mikäli sinulla on lisäksi anniskelu- ja hygieniapassi, olet hakemamme kollega.

Tarjoamme kesäkaudelle osa-aikaisen ja määräaikaisen työn, 20h / kolmiviikkoisjakso, sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi kahdessa Suomen maineikkaimmista hotelleista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan, että palavaa haluasi kehittää omaa osaamistasi. Palkkaus on matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen. Tarjoamme sinulle lisäksi alati kasvavan Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

 

Heräsikö mielenkiintosi? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel Havenin Front Office Manager Heidi Tarilo, heidi.tarilo@hotelhaven.fi.

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sähköisen linkin kautta tästä, kuitenkin viimeistään 6.6.2021. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.