Aamiastarjoilija, Klaus K

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento kaupunkihotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. Lue arvoistamme lisää täältä.


Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Olet ennenkaikkea tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.


Vastaanottomme on talon sykkivä sydän, jossa on vauhdikas ja hyvä meininki. Aamiaisemme on reipas ja rento, saatamme vieraamme siellä hyvän päivän alkuun. Italialaisravintolamme Toscanini on katutason vilkas kohtaamispaikka, joka tarjoaa asiakkaille maukasta ruokaa mukavassa toscanalaistunnelmassa. Monipuolisissa Meeting & Events tiloissamme on vaihtelevia tilaisuuksia. 7. kerroksen Sky Terrace -kattobaaristamme on kaupungin upeimmat näkymät. Se on iloinen kohtaamispaikka.


Nyt haemme tiimimme Aamiaistarjoilijaa kesäsesongille määräaikaiseen työsuhteeseen. Jos meillä synkkaa, niin töitä voi olla pidemmäksikin aikaa!

Toivomme, että olet kielitaitoinen (vähimmäisvaatimus sujuva suomi ja englanti), positiivinen, ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Pystyt huolehtimaan aamiaisen sujuvuudesta ja tuot iloa vieraiden aamuun!


Lisätietoja tehtävästä antaa Meetings and Events Manager Carla Bärlund sähköpostitse carla.barlund@klauskhotel.com   

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.5.2021 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien huipputyyppien löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset.