Yöportieeri Klaus K Hotelliin

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento keskustahotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta.


Etsimmekin iloiseen joukkoomme 

YÖPORTIEERIA 

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät yövuorossa, muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä turvallisuuden valvonta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellimaailmasta sekä halu olla mukana tuottamassa ensiluokkaista palvelua ja elämyksiä vieraillemme – asenne ratkaisee!  

Tämän lisäksi arvostamme Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Odotamme, että  löytyy myös positiivista asennetta, tarkkuutta ja joustoa. 

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työn 90h / 3 viikkoa (yötyön aikalyhennys). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuutta alaa kohtaan että palavaa halua kehittää osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vastaanottopäällikkö Marjo Huhta, marjo.huhta@klauskhotel.com. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2021. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Huomioimme vain hakulinkin kautta tulleet hakemukset.

HAE TEHTÄVÄÄ