Kokki, Hotel St. George

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt St. Georgen Keittiö Tiimiin lisävahvistusta.

Oletko sinä etsimämme KOKKI?

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu hotellin alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat laadukasta ruuanlaittoa ja olet valmis ottamaan muutaman ylimääräisen askeleen ylittääksesi asiakas odotukset.

Olemme ylpeitä ravintoloidemme monipuolisesta ruoka- ja juoma tuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut raaka-aineet, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme. Leipomomme St. George Bakery on vakiinnuttanut paikkansa kaupunkilaisten sydämissä, ja palvelee viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan, tarjoten sekä ruokaa että vasta paistettuja leivonnaisia. Wintergardenin tapahtumat ja suosittu iltapäivätee “Tea Moments” pitävät sekä keittiön että leipomon kiireisenä, eritoten loppuviikosta. St. George tarjoama aamiainen valmistetaan huolella omassa keittiössä ja panostamme siihen suuresti.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta ruuanlaittoa kohtaan, vähintään hyvää englanninkielentaitoa sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti hotellin keittiön eri työtehtävissä. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. 

Hotel St. George

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs baari lasikattoisessa Wintergardenissa. Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen keittiöpäällikkö Filip Forsberg, filip.forsberg@stgeorgehelsinki.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake.

Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2021 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

HAE TÄSTÄ