Leipuri, St. George Bakery

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja. 

Etsimme nyt St. George Bakeryyn lisävahvistusta. 

Oletko sinä etsimämme Leipuri?

Olet ahkera ja laaja-alainen tiimipelaaja, joka mukautuu hotellin alati vaihtuvaan sykkeeseen. Rakastat laadukkaita leipomotuotteita ja nautit artesaani leivonnan vaatimasta käsityöstä. 

Olemme ylpeitä ravintoloidemme monipuolisesta ruoka- ja juoma tuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut raaka-aineet, sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme. Hapanjuuri leivonta on Bakeryssä suuressa roolissa. Leipomomme St. George Bakery on vakiinnuttanut paikkansa kaupunkilaisten sydämissä, ja palvelee viikon jokaisena päivänä aamusta iltaan, tarjoten sekä ruokaa että vasta paistettuja leivonnaisia. Wintergardenin tapahtumat ja suosittu iltapäivätee “Tea Moments” pitävät sekä keittiön että leipomon kiireisenä, eritoten loppuviikosta. 

Odotamme sinulta intohimoista asennetta leivontaa kohtaan, vähintään hyvää englannin kielen taitoa sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä erittäin laaja-alaisesti hotellin leipomon eri työtehtävissä. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Leipomossamme ei tehdä yö leivontaa

Hotel St. George

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. 

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs baari lasikattoisessa Wintergardenissa.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamu joogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen  keittiöpäällikkö Filip Forsberg, filip.forsberg@stgeorgehelsinki.com . Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake.

Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.11.2021 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

HAE TÄSTÄ