LEIPURI ST. GEORGE BAKERYYN

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja. 

Etsimme nyt joukkoomme 
LEIPURIA ST. GEORGE BAKERYYN 

Etsimme nyt tiimiimme kunnianhimoista leipuria toteuttamaan ja kehittämään visiotamme laadukkaasta, helsinkiläisesta leipomosta. Työtehtävät vaativat aitoa innostusta, vankkaa osaamista ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Leivät leivotaan pääosin juureen. Sekä paisto että itse leivonta tapahtuvat meillä pääosin aamuvuorossa kello 06-14 välisenä ai­kana. Suurin kysyntä  leipomossa on viikonloppuisin, mutta mukavaa tekemistä riittää myös viikolla.

Olet ahkera tiimipelaaja, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positii­vinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkau­punkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonal­listen ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut. 

St. George Bakery
St. George Bakery toimii kaupunkilaisten ja hotellivieraiden kohtaamispaikkana. Kaupun­gin parhaiden leipien ja leivonnaisten lisäksi St. George Bakeryssa tarjoillaan kaupunkilai­sille aamiaista sekä rustiikkia lounas- ja illallismenua. 

Olemme ylpeitä ravintoloidemme palvelusta seka juoma- ja ruokatuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut pientuottajien raaka-aineet sekä erittäin korkea itsetekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiös­samme. Sommelierimme ja baarimestarimme vastaavat juomien korkeasta tasosta. 

Hotel St. George 
Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta seka viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia seka yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunne­tun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikaarme Tianwu toivottaa vieraat tervetulleeksi. 

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery seka tyylikäs baari lasikattoisessa Win­tergardenissa. 

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki­illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapah­tumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. 

Hae tehtävää

Heräsiko mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä an­taa Hotel St. Georgen keittiöpäällikkö Filip Forsberg, filipjorsberg@stgeorgehelsinki.com.

Hae teh­tävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2020 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.