Meetings & Events Manager, Klaus K Hotel

Klaus K:n tiimi etsii vahvistusta!

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento keskustahotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. 

Hotellissamme on 171 huonetta ja 7 eri kokoustilaa pienemmistä 5 hengen kokoustiloista aina upeaan Rake-saliin, johon mahtuu jopa 120 vierasta. Tiloissamme järjestetään mielenkiintoisia ja vaihtelevia tilaisuuksia.

Haemme kansainväliseen tiimiimme Meetings & Events Manageria varmistamaan laadukkaan asiakaskokemuksen ja takaamaan huippupalvelun.

Meetings & Events Managerina toimit bankettiosaston operatiivisena päällikkönä. Tämän lisäksi vastaat hotellin aamiaisen ja brunssin päivittäistoiminnasta. Saat kehittää kokous-, juhla- ja aamiaistuotettamme sekä brunssia yhdessä keittiömestarin, tiimin ja F&B Managerin kanssa.

Olet positiivinen ja idearikas tiimipelaaja, jonka sydäntä lähellä on tuottaa upeita ja ensiluokkaisia kokemuksia asiakkaillemme. Lisäksi olet ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Olet tottunut työskentelemään joustavasti erilaisina aikoina ja nautitkin vaihtelusta, välillä sinua tarvitaan varhain aamulla, välillä myöhään illalla. Omaat kokemusta sekä esimiestyöstä että bankettitoiminnasta. Osaat kannustaa tiimisi huippusuorituksiin ja johdat heitä tavoitteellisesti omalla esimerkilläsi. Erinomaisen paineensietokyvyn lisäksi ymmärrät ja pystyt hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia. ”Kaikki onnistuu” -asenne on ratkaiseva. Mahdottomat asiat vievät vain vähän enemmän aikaa.

Arvostamme sekä innokkuutta alaa kohtaan että palavaa halua kehittää omaa ja tiimin osaamista. Sinulla on ravintola-alan esimieskoulutus ja olet toiminut esimiestehtävissä vähintään 3 vuotta. Katsomme Operan ja MaraPlanin tuntemuksen eduksi. Toimit hotellin johtoryhmän jäsenenä ja raportoit Food & Beverage Managerille.

Tehtävä on kokoaikainen 112,5h/3 viikossa, mutta aluksi toivomme joustavaa suhtautumista monipuolisiin tehtäviin hotellissa. 

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Marika Mäkelä (marika.makela@klauskhotel.com) ja Food & Beverage Manager Heli Öun 23.8.2021 jälkeen (heli.oun@klauskhotel.com). Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta viimeistään 31.8.2021. Haethan kuitenkin mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae tehtävää täältä