Night Manager, Hotel Kämp

Hotel Kämp on jo vuodesta 1887 tarjonnut eurooppalaisten kaupunkien loistoa, ylellisyyttä ja hienostuneisuutta sekä ensiluokkaista palvelua Helsingin sydämessä. Hotel Kämp on ainutlaatuinen ja elegantti luksusluokan hotelli, jolla on vertaansa vailla oleva historia suomalaisen liike elämän, taiteen ja kulttuurin merkkitapahtumien näyttämönä. Helsinki ja Hotel Kämp ovat olennainen osa Suomen historiaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osa sen tulevaisuutta.

Haemme nyt kokoaikaista vuoroesimiestä nimikkeellä

NIGHT MANAGER

Tehtäviisi kuuluvat vastaanoton vuoropäällikön työtehtävät sekä muut monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Olet vastuussa vuorosi aikana palvelusta ja turvallisuudesta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellin vastaanoton esimiestehtävistä sekä
positiivinen asenne. Olet asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä yhteistyökykyinen etkä myöskään pelkää vastuuta. Sinulta löytyy tarkkuutta ja joustoa sekä persoonallinen ote asiakaspalveluun, ja langat pysyvät käsissä kiireen keskelläkin. Työ on yötyötä ja tulet
työskentelemään yhdessä yötiimin kanssa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen (90h/3 vk) työn sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä Pohjois-Euroopan maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa haluasi kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Front Office Manager Tiina
Saukkonen sähköpostilla tiina.saukkonen@hotelkamp.com. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.9.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

HAE TÄSTÄ