Pääbaarimestari ja baaritarjoilijoita, Hotel St. George Wintergarden

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Hotel St. George

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs juhlatila ja baari lasikattoisessa Wintergardenissa sekä yhteistyökumppanimme operoima moderni aasialainen ravintola Boon Nam.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Etsimme nyt joukkoomme

PÄÄBAARIMESTARIA
BAARITARJOILIJOITA

hotellimme helmeen ravintola Wintergardeniin. Wintergardenin tila muokkautuu moneen, ja tarjoaa
puitteet niin kokouksille, juhlille, iltapäiväteelle kuin cocktaileista nauttimiselle. Olemme ylpeitä tarjoamastamme palvelusta sekä ruokatuotteestamme, jonka perustana ovat valikoidut pientuottajien raaka-aineet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa keittiössämme. Palkittu Signature Cocktail -listamme vaihtuu muutaman kerran vuodessa. Cocktail-menu on täynnä innovatiivisia yllätyksiä, jotka leikkivät sävyillä ja makuyhdistelmillä. Mukana on esimerkiksi luonnonvalon innoittamia nimikkodrinkkejä, unohtamatta uudelleen rakennettuja klassikoita. 

Pääbaarimestari vastaa cocktaillistan suunnittelusta, tuotteen korkeasta laadusta, baaritoimintojen työtehokkuudesta ja palvelun laadusta, henkilökunnan perehdytyksestä/kouluttamisesta ja kehitystyöstä ravintolan päälliköiden kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu varastonhallintaa, tilauksien tekemistä ja inventaarioita.

Wintergardenissa cocktailit ovat keskeisenä osana vieraidemme ravintolakokemusta ja siksi korkea palvelun laatu sekä halu kehittyä ja kehittää ovat tärkeitä osa-alueita työnkuvassa.

Hakijalta edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta ravintola-alalta, joista osa esimiestehtävissä, sekä vahvaa osaamista baarityöskentelystä. Alan koulutus on plussaa ja toiminnan kannalta tärkeiden tunnuslukujen hallinta auttaa onnistumaan. Odotamme aikaisempaa kokemusta vastuutehtävien hoidosta baaritoiminnoissa. Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta intohimoa ja palavaa mielenkiintoa juomatuotteeseen. Luova hulluuskaan ei ole haitaksi.

Vieraanvaraisuus on sinulle luontevaa ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä kohdatessasi vieraamme. Olet tunnollinen, joustava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja, jolla on hyvät organisointitaidot. Sinulla on oma-aloitteinen ja rivakka ote työhön, etkä hätkähdä kiireestä. Lisäksi sinulla on hygienia- ja anniskelupassit. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi. Työ on vuorotyötä ja edellyttää myös iltaisin ja viikonloppuisin
työskentelyä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, mukavat työtoverit sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut. 

Baaritarjoilija

Työhösi kuuluvat kaikki anniskeluravintolan työtehtävät aina ravintolan avaamisesta sulkemiseen, sekä baaritarjoilu ja siisteyttä ylläpitävät työtehtävät, kassankäyttö ja päivätilitykset. Tästä syystä onkin ensisijaisen tärkeää että sinulle on jo kertynyt kokemusta ja ymmärrät sekä arvostat vaativaa asiakaskuntaa, lisäksi sinulla on anniskelu- ja hygieniapassit. Huippubaarimestari sinun ei tarvitse olla, sillä työhösi saat kattavan ja laadukkaan perehdytyksen ja reilusti aikaa oppia. Tärkeintä on positiivinen asenne ja reipas ote työhön. Olet tiimipelaaja, joka pystyy hoitamaan baaria myös itsenäisesti. Lisäksi toivomme, että olet mukava, lämminhenkinen, huumorintajuinen ja reilu tyyppi.

Tarjoamme sinulle ainakin aluksi osa-aikaisen (50-90 tuntia /3 vkoa)työpaikan mukavasta työympäristöistä. Välillä kiireisenkin paikan jossa lankojen on pysyttävä käsissä, mutta kaverin apuun voi aina luottaa. Hotellissa töitä tehdä joka päivä, ympäri vuoden ja kaikissa vuoroissa. Edellytämme sujuvaa suomen- ja
englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen ravintolapäällikkö Johanna Sainio, johanna.sainio@stgeorgehelsinki.com . Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2021. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

HAE TÄSTÄ