Pesulatyöntekijä, Hotel Kämp

Hotel Kämp on vuodesta 1887 tarjonnut eurooppalaisten kaupunkien loistoa, ylellisyyttä ja hienostuneisuutta sekä ensiluokkaista palvelua Helsingin sydämessä. Hotel Kämp on ainutlaatuinen ja elegantti luksusluokan hotelli, jolla on vertaansa vailla oleva historia suomalaisen liike elämän, taiteen ja kulttuurin merkkitapahtumien näyttämönä. Helsinki ja Hotel Kämp ovat olennainen osa Suomen historiaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osa sen tulevaisuutta.

Etsimme nyt PESULATYÖNTEKIJÄÄ Hotel Kämpin pesulatiimiin.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat sekä työvaatteiden, asiakaspyykin että hotellitekstiilien pesu, huolto ja pakkaus. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sekä hyvää fyysistä kuntoa, sillä kyse on suurimmaksi osaksi seisomatyötä. Työ ei valitettavasti sovi allergikoille. Toivomme aikaisempaa kokemusta pesula- tai tekstiilialalta, mutta perehdytämme tehtävään. 

Pesulatyöntekijänä olet tärkeässä roolissa osana asiakaspalveluamme ja olet etsimämme henkilö, mikäli:

- olet joustava, oma-aloitteinen ja hyvä organisoimaan
- olet tottunut työskentelemään itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja
- sinulla on halua oppia uutta ja omaat positiivisen asenteen
- pystyt tekemään vaihtelevia vuoroja

Työ edellyttää sujuvaa suomenkielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
Pesulamme on auki kaikkina viikonpäivinä (ma-su), ja vuorot sijoittuvat klo 7-20 välille. Työsuhde on aluksi määräaikainen 31.12.2021 saakka, vähintään 50t/3vko, mutta vuoroja on mahdollisuus tehdä enemmänkin

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuoliseessa työroolissa yhdessä pääkaupunkiseudun mainekkaimmassa hotellissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel Manager Lotta Leblanc sähköpostilla osoitteessa lotta.leblanc@hotelkamp.com. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.9.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄSTÄ