Kahvilatyöntekijöitä, St. George Bakery

St. George Bakery on leipomo Helsingin keskustassa, jossa tuoksuu jokaisena viikonpäivänä tuore leipä. Valmistamme kaikki tuotteemme alusta alkaen tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

St. George Bakery - nautinnollinen kahvihetki, herkullinen aamiainen kiireisenä aamuna tai viikonlopun rauhallinen teehetki hyvän kirjan parissa. Löydät rennon ja leppoisan leipomokahvilan hotellin katutasosta, Yrjönkadun puolelta.

 

Etsimme nyt joukkoomme

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ   

Olemme ylpeitä leipomomme tuotteista ja ennen kaikkea lämpimästä palvelusta.

Vieraanvaraisuus on sinulle luontevaa ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä kohdatessasi vieraamme. Olet tunnollinen, joustava ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava tiimipelaaja.  Sinulla on oma-aloitteinen ja rivakka ote työhön, etkä hätkähdä kiireestä. Lisäksi sinulla on hygieniapassi. Aiempi  kokemusta kahvilatyöskentelystä luetaan eduksi, mutta eniten ratkaisee asenne. Tärkeintä on aito asiakaspalveluasenne, omatoimisuus sekä halu oppia uutta. Toivomme  sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työtehtäviin kuuluu asiakapalvelu, kassatyöskentely, erilaisten vitriinituotteiden valmistaminen, kahvien valmistus sekä kahvilan siisteydestä huolehtiminen.

Työskentelyajat sijoittuvat pääsääntöisesti  ma-su klo 7-21 välille.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilökuntaedut.


Hotel St. George

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja. Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa St George Bakeryn kahvilapäällikkö Tiia Pitkänen, tiia.pitkanen@stgeorgehelsinki.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2021 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.