Bellman (Piccolo), St. George

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt joukkoomme 


BELLMANIA (PICCOLO) 45 h / 3 vkoa 

Työtä on aluksi tarjolla noin 45 tuntia kolmessa viikossa, viikonloppupainotteisesti. Kysynnän kasvaessa, sopimustuntimäärää voidaan mahdollisesti kasvattaa.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset hotellilähetin työt, kuten vieraiden tervehtiminen saapuessa, opastaminen ja matkatavaroiden kanssa avustaminen.    

Etsimme henkilöä, jolle vieraidemme viihtyminen on intohimo ja jokainen kohtaaminen on mahdollisuus luoda vieraillemme unohtumattomia hetkiä. Hotel St. Georgessa hetket ovat enemmän - Moments are more. Vahva kielitaito, hyvät asiakaspalvelutaidot ja kokemus vastaavasta korkeatasoisesta toiminnasta auttavat onnistumaan tehtävässä.

Oletko lisäksi kiinnostunut taiteesta, kirjallisuudesta, designista ja hyvinvoinnista, jotka ovat vahvoja teemoja Hotel St. Georgessa? Jos näet itsesi osana Hotel St. Georgen vastaanottotiimiä, odotamme innolla postia sinulta.

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut.


Hotel St. George

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta ja viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs juhlatila ja baari lasikattoisessa Wintergardenissa. Hotellissa toimii myös yhteistyökumppanimme operoima moderni aasialainen ravintola Boon Nam.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen vastaanottopäällikkö Mari Suhonen, p. 044 767 5504 tai mari.suhonen@stgeorgehelsinki.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake tästä. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2021 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuussa 2021.