Kokki, St George

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt joukkoomme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

KOKKIA

Olet ahkera ja laaja alainen tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn, vieraanvaraisuus on sinulla verissä ja positiivinen asenteesi näkyy hymynä asiakaskontakteissa.

Olemme ylpeitä ravintoloidemme palvelusta sekä juoma- ja ruokatuotteestamme. Näiden perustana ovat tarkkaan valikoidut raaka-aineet sekä erittäin korkea itse tekemisen aste. Leivomme ja valmistamme lähes kaiken omassa leipomossamme ja keittiössämme.

Odotamme sinulta intohimoista asennetta ruuanlaittoa kohtaan, vähintään hyvää englanninkielentaitoa sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Tarjoamamme työ on monipuolista ja antaa mahdollisuuden työskennellä laaja-alaisesti hotellin keittiön/leipomon eri työtehtävissä. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan yrityksistä, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Toiminnan kehittämiseen pääset osallistumaan kiinnostuksesi mukaan.

Hotel St. George

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta sekä viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. 

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs baari lasikattoisessa Wintergardenissa.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen  keittiöpäällikkö Filip Forsberg, filip.forsberg@stgeorgehelsinki.com. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2021 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.  

HAE TÄSTÄ