Tarjoilija, Hotel Haven

Hotel Haven tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja vaativimpienkin vieraiden makuun. Hotellin 137 yksilöllistä ja hyvin varusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset aamiais- tilaus- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä. Hotellin yhteydessä toimiva Restaurant Haven tarjoaa hotellivieraille tasokkaan aamiaisen ja toteuttaa myös huonepalvelun, kokous- ja juhlatilaisuuksien sekä Bar Havenin ruokatarjoilun. Hotel Haven on osa Kämp Collection Hotels – konsernia.

Etsimme joukkoomme osa-aikaista AAMIAIS- JA KOKOUSTARJOILIJAA (min 20h/3vko)
toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Toivomme sinulla olevan kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme joustavuutta, rivakkaa otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet kohtelias ja tehokas, osaat hoitaa monta asiaa samanaikaisesti etkä hätkähdä kiireestä. Ennen kaikkea olet iloinen tiimipelaaja ja haluat tarjota vieraillemme sitä jotain extraa. Työtehtävissäsi pystyt työskentelemään tarpeen vaatiessa sekä aamiaisella että kokous- ja tilaustarjoiluissa, sekä Bar Havenin Afternoon teellä. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun kiinnostavimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat laadukasta vapaa-ajan viettoa.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Eeva Holopainen eeva.holopainen@hotelhaven.fi. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 22.8.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

HAE TÄSTÄ