Tarjoilija, Klaus K Hotel

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento keskustahotelli Bulevardilla. Arvomme - humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus - ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta. 

Nyt haemme joukkoomme

TARJOILIJAA

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jota voimme tarkastella kiinnostuksesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta. Huolehdimme ilolla vieraistamme aina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Pääset mukaan motivoituneeseen tiimiin ja tärkeäksi lenkiksi viemään asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Olet innokas tiimipelaaja, jonka sydäntä lähellä on hurmata vieraamme ja tuottaa heille upeita elämyksiä. Sinulla pysyy iloinen mieli kiireenkin hetkellä ja ymmärrät tiimityön tärkeyden. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että halua kehittyä. Sinulla on ravintola-alan koulutus ja käytät sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä. Tiimimme tarjoilee herkullista aamiaista viikon jokaisena päivän sekä brunsseja muutaman kerran kuukaudessa. Meillä on lisäksi laadukkaat kokoustilat sekä upeat juhlatilat joissa järjestämme monenlaisia yksityistilaisuuksia.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva 112,5 h/3 vko tai sopimuksen mukaan voimme huomioida hakijan toiveita. Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Tarjoamme sinulle lisäksi Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.1.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työ alkaa tammikuun aikana tai sopimuksen mukaan.

HAE TÄSTÄ