Tarjoilija, Ravintola Krog Roba

Hotelli Lilla Roberts ja ravintola Krog Roba avattiin elokuussa 2015 Pienelle Roobertinkadulle. Krog Roba tarjoaa kaiken hyvän mitä pohjoismaisilla keittiöillä on tarjota, mutta vahvalla helsinkiläisellä asenteella. Krog Roba on rento ruokaravintola entisen poliisiaseman tiloissa Kasarmikadun ja Pikku Roban kulmassa. Me suhtaudumme rennosti elämään ja tosissaan muttei vakavasti maittavaan ruokaan, jonka juuret ovat pohjoismaissa. Meille voi tulla kokemaan miltä Nordic Madness tuntuu ja maistuu!

Juuri nyt meillä on haussa kokoaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalle työsopimuksella

TARJOILIJA

Toivomme, että sinulle on karttunut jo hieman kokemusta alalta, ja ymmärrät sekä arvostat vaativaa asiakaskuntaa, jolle kelpaa vain paras.Tarjoamme sinulle työpaikan yhdessä Helsingin parhaista työympäristöistä, inspiroivan ja välillä hektisenkin työympäristön, jossa lankojen on pysyttävä käsissä, mutta kaverin apuun voi aina luottaa. Painotamme englannin ja suomen kieltä, kaikki muu kielitaito on plussaa. Toivottavasti sinulta löytyy niin hygieniapassi kuin anniskelupassikin. Tarjoamme sinulla toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen ja kansainvälisen hotellikonsernin henkilöstöedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa F&B manager Elina Raiha Pitkänen elina.raiha-pitkanen@lillaroberts.fi Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake TÄSTÄ.
Huomoithan, että otamme huomioon vain linkin kautta tulleet hakemukset. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2021 mennessä.
Huomoithan, että otamme huomioon vain linkin kautta tulleet hakemukset.