Kokki, ravintola The Tray

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa
mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu hotelli tunnetaan miellyttävän
majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets" sekä ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. The TRAY kuljettaa kävijänsä vastustamattomalle makumatkalle maailman toreille ja kujille. The TRAY hyödyntää cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. Välimerellisiä ja aasialaisia makuja parittavat makuyhdistelmät ovat rohkeita ja ruokafilosofia perustuu raaka-aineiden autenttisuuteen, tuoreuteen ja värikkyyteen.
Perinteinen a la carte on out, premium street food The TRAY:ssä in.

Nyt etsimme joukkoomme 

KOKKIA

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa keittiöalan ammattilaista. Sinulla on alan koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta. Ennen kaikkea olet positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen persoona. Etsimme loistavia tyyppejä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaiden ja työkavereiden viihtymisen eteen. Olet organisointikykyinen ja laatua arvostava tiimipelaaja.

Työkokemus hotelliravintoloissa on eduksi, mutta asenteesi on meille tärkein! Odotamme sinulta yhteistyökykyä. Pärjäät töissä ainakin englanniksi, suomen kieli sekä muut kielet ovat plussaa. Kannat vastuuta työstäsi ja haluat kasvaa ja kehittyä tiimin mukana. Ravintolamme arki on nopeatempoista, joten tehtävässä onnistuminen edellyttää rivakkaa työotetta.

Tarjoamme Sinulle osa-aikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työn (90h/3vkoa) sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten parissa. Sinua odottaa Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut, lisäksi olemme osana Nordic Hotels & Resortia.

Kiinnostuitko? Lisätietoja työtehtävistä antaa Keittiömestari: sami.toropainen@glohotels.fi 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä 23.7.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. HAE TÄSTÄ