Vastaanottopäällikkö, GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu urbaani, 184 huoneen hotelli tunnetaan miellyttävän majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets" sekä ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. GLO Hotel Kluuvi - elämyksien ytimessä!

Juuri nyt haemme nuorekkaaseen ja energiseen joukkoomme

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖÄ

Työsuhde on kokoaikainen (112,5h/3vko), toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hotellin Vastaanottopäällikkönä vastaat hotellin vastaanoton operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Huolehdit vastuualueesi tehokkuudesta ja ymmärrät tuloksen muodostumiseen vaikuttavat asiat; osaat sovittaa yhteen korkean laadun ja tehokkaan toiminnan. Olet intohimoinen ja rautainen asiakaspalvelun ammattilainen ja tähtäät jokaisella asiakaskohtaamisella ylivertaiseen asiakaskokemukseen. 

Vastaanottopäällikkö toimii vastaanottotiimin esihenkilönä ja on tiiviisti mukana hotellin arjessa. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko hotellin toimintaan ja raportoit GLO Hotel Kluuvin, GLO Hotel Sellon ja GLO Hotel Airportin klusteri-hotellinjohtajalle. Tehtävä edellyttää sinulta itsenäistä otetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Esihenkilönä olet kannustava, auttavainen ja toimit esimerkillisenä keulahahmona tiimillesi. Henkilöstön hyvinvointi ja motivointi on sinulle sydämen asia. Osaat innostaa hotellivieraiden elämykselliseen palveluun sekä toimit hotellin eri osastojen välisenä linkkinä, jolla tavoittelet saumatonta yhteistyötä ja upeaa yhteishenkeä. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky ja pystyt hoitamaan lukuisia asioita samanaikaisesti. Omaat innostavan otteen rakentaa ja ylläpitää sujuvia toimintaprosesseja. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja alan järjestelmät ja työvälineet kuten Opera PMS ja MaraPlan ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on monipuolinen useamman vuoden kokemus hotellin esimiestehtävistä.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen työtehtävän sekä tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä hotellialan huippuammattilaisena – mahtavassa tiimissä. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja lisäksi olemme osana Nordic Hotels & Resortia.

Oletko kenties sinä meidän uusi Vastaanottopäällikkömme? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä 13.8.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, ma 9.8.2021 klo 13.-17.00 ja ke 11.8.2021 klo 14.-17.00, numerosta: 040-7180832. 

Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset: HAE TÄSTÄ.