Vastaanottopäällikkö, GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on Espoon suosituin hotelli, pitäen TripAdvisorissa #1 paikkaa. Hotelli sijaitsee Espoon parhaalla paikalla, Leppävaarassa, erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Hotellissa on 147 huonetta sekä 160 paikkainen Ravintola GLO Grill Kitchen, jossa grillataan aidolla puuhiiligrillillä ennakkoluulottomasti ympäri vuoden. Ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa, on neljä helposti muokattavaa kokous- ja juhlatilaa, mahtavalla näkymällä Leppävaaran kattojen ylle.

Juuri nyt haemme GLO Hotel Selloon

VASTAANOTTOPÄÄLLIKKÖÄ

Työsuhde on kokoaikainen (112,5h/3vko), toistaiseksi voimassa oleva aikana ja alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottopäällikkö on pääroolissa hotellin vastaanoton operatiivisessa toiminnassa ja sen kehittämisessä brändin ja liiketoimintasuunnitelman mukaisesti. Vastaanottopäällikkö toimii vastaanottotiimin esihenkilönä ja on tiiviisti mukana hotellin arjessa. Ainutlaatuinen, suositteleva asiakas- ja työntekijäkokemus sekä energinen ja tehokas tiimityö ovat Vastaanottopäällikön roolin keskiössä.

Olet työhösi innostuneesti suhtautuva ja laatua arvostava monipuolinen hotellialan ammattilainen. Sinulle vieraidemme sekä tiimimme onnellisuus on sydämen asia. Olet toiminut jo pidempään vähintään vuoroesimiehen tehtävissä hotellin vastaanotossa ja sinulla on näyttöä menestyksellisestä esimiestyöstä. Olet myös jo tutustutunut Vastaanottopäällikön työtehtäviin, mahdollisesti työskennellen Vastaanottopäällikön sijaisena. Olet vahva yhteistyö- ja ihmissuhdetaidoissa, aina iloinen, joustava ja ratkaisuhakuinen, tiimin esimerkillinen keulakuva. Näet ja ymmärrät hotellin liiketoiminnallisena kokonaisuutena sekä omaat kaupallisen ja tuloshakuisen ajattelutavan – yli osastorajojen. Hotellin johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko hotellin toimintaan ja raportoit GLO Hotel Sellon, GLO Hotel Kluuvin ja GLO Hotel Airportin klusteri-hotellinjohtajalle. Tehtävä edellyttää sinulta itsenäistä otetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen työtehtävän sekä tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä hotellialan huippuammattilaisena – mahtavassa tiimissä. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut ovat käytettävissäsi ja lisäksi olemme osana Nordic Hotels & Resortia. Auton pysäköinti on meillä myös järjestetty. 

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä 10.8.2021 mennessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, ke 14.7.2021 klo 13.-17.00 ja ma 9.8.2021 klo 13.-17.00, numerosta: 040-7180832.

Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset: HAE TÄSTÄ