Vastaanottovirkailija, Hotel St. George

Keväällä 2018 avattu Hotel St. George haastaa luksuksen käsitteen. Se tarjoaa vierailleen enemmän, kokonaisvaltaisia hyvän olon hetkiä ja persoonallisia valintoja.

Etsimme nyt joukkoomme 

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA (HOST/HOSTESS) 112,5 h 

Tarjolla on kokoaikainen 112,5 h/3 vk, toistaiseksi voimassa oleva työtehtävä, mutta sopimus pienemmällä tuntimäärällä, esimerkiksi 90 h/3 vk, on myös mahdollinen, mikäli se sopii tilanteeseesi paremmin.

Etsimme henkilöä, jolle vieraidemme viihtyminen on intohimo ja jokainen kohtaaminen on mahdollisuus luoda vieraillemme unohtumattomia hetkiä. Hotel St. Georgessa hetket ovat enemmän - Moments are more. Vahva kielitaito, majoitusalan koulutus, hyvät asiakaspalvelutaidot ja kokemus vastaavasta korkeatasoisesta toiminnasta auttavat onnistumaan tehtävässä. 

Oletko lisäksi kiinnostunut taiteesta, kirjallisuudesta, designista ja hyvinvoinnista, jotka ovat vahvoja teemoja Hotel St. Georgessa? Jos näet itsesi osana Hotel St. Georgen vastaanottotiimiä tulevana kesänä, odotamme innolla postia sinulta. 

Tarjoamme tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattiosaamista yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Hotels & Resortsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Hotel St. George 

Vanhan kirkkopuiston kupeessa sijaitsevassa Hotel St. Georgessa on 148 ainutlaatuista huonetta ja viisi sviittiä. Kaunis arvokiinteistö kätkee sisälleen maailmanluokan designia sekä yli 400 teoksen taidekokoelman. Taidegalleriamaisessa aulassa kansainvälisesti tunnetun nykytaiteilijan Ai Weiwein lohikäärme toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Hotel St. Georgessa on myös rentouttavia hyvinvointihetkiä tarjoava St. George Care -spa, koko kaupungille avoin leipomo St. George Bakery sekä tyylikäs juhlatila ja baari lasikattoisessa Wintergardenissa. Hotellissa toimii myös yhteistyökumppanimme operoima moderni aasialainen ravintola Boon Nam.

Tapahtumarikkaasta St. Georgesta on tullut nopeasti kaupunkilaisten olohuone: musiikki-illat, kuukausittaiset lukupiirit, aamujoogat, George TALK -puhetilaisuudet sekä taidetapahtumat kutsuvat niin matkailijat kuin paikallisetkin viihtymään. Hotellin oma sanomalehti, St. George Journal, tarjoaa vieraille ajankohtaiset kuulumiset, kiinnostavimmat ilmiöt ja houkuttelevimmat kohteet kaupungin ruoka-, taide- ja kulttuuritarjonnasta.

Heräsikö mielenkiintosi olla osa mukavaa ja kunnianhimoista työtiimiä? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Hotel St. Georgen vastaanottopäällikkö Mari Suhonen, mari.suhonen@stgeorgehelsinki.com, p. 044 767 5504. Huomioimme ainoastaan hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1.2022 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta 2022. Paikka täytetään heti sopivan vastaanottovirkailijan löytyessä.

HAE TÄSTÄ