Osa-aikainen vastaanottovirkailija, Kämp Spa

Tervetuloa Kämp  Spahan!

Kämp Spa  sijaitsee historiallisen Hotel Kämpin yhteydessä. Kämp Spa on todellinen hyvinvoinnin maailma keskellä Helsinkiä, josta saman katon alta löytyy monipuoliset hieronnat ja kauneushoidot, yksityinen kuntosali sekä ylellinen saunaosasto. Etsii asiakkaamme  sitten hemmottelua, mielenrauhaa tai vaikkapa vain hieman omaa aikaa, henkilökohtaisesti räätälöidyt, kokonaisvaltaiset hoitomme kuljettavat  arjen yläpuolelle. 

 

Nyt haemme  Kämp Span vastaanottoon asiakaspalvelutehtäviin

Spa Receptionist-vastaanottovirkailijaa

Työtehtäviisi kuuluu  Kämp Span  vastaanoton  monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten varausten hallinta sekä  asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Kommunikoit sujuvasti vähintään suomeksi  ja  englanniksi.  Luonteeltasi olet itsenäinen ja iloinen  hyvinvoinnista kiinnostunut asiakaspalvelija.  Olet myös oma-toiminen ja yhteistyökykyinen sekä  annat aina kaikkesi päivästä riippumatta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin positiivinen asenteesi ja ote työhösi.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen sopimuksen 20h/kolmiviikkoisjakso sekä tilaisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi pääkaupunkiseudun maineikkaimmassa hotelli- ja ravintola-alan konsernissa osaavien ja aidosti lämminhenkisten ammattilaisten kanssa.  Työ on viikonloppupainotteista.

 

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa Spa Manager Anne Vähäpassi  anne.vahapassi@kampspa.fi tai 040 7274 720.   Lähetäthän hakemuksesi 12.9.2021 mennessä alla olevan hakulinkin kautta.  Työ alkaa sopimuksen mukaan.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

HAE TÄSTÄ