Vuoropäällikkö, Ravintola Toscanini

Hotelli Klaus K on vuonna 2005 avattu rento kaupunkihotelli Bulevardilla. Katutason vilkas  kohtaamispaikka Toscanini on hotellimme italialaisravintola, joka tarjoaa asiakkaille lounasta ja  illallista. Toscanini edustaa tyyliltään modernia italialaista keittiötä, Roomasta pohjoiseen perinteitä  kunnioittaen ja loihtien asiakkailleen uusia ja mielenkiintoisia makuelämyksiä, ensiluokkaisista  raaka-aineista.  

Haemme Ravintola Toscaniniin kokoaikaiseen työsuhteeseen (112,5 /3vko)
VUOROPÄÄLLIKKÖÄ 

Etsimme nuorekkaaseen joukkoomme myyntihenkistä tiimipeluria, jolle asiakas on aina ykkönen.  Olet positiivisen asenteen omaava, joustava, energinen ja ulospäinsuuntautunut Wow-kokemusten  loihtija. Sydämesi sykkii asiakaspalvelulle ja hurmaat asiakkaat lämpimällä vieraanvaraisuudellasi  saaden heidät viihtymään. 

Suhtaudut intohimolla italialaisiin viineihin ja gastronomiaan. Osaat innostaa ja johtaa tiimiäsi  huippusuorituksiin omalla esimerkilläsi. Omaat loistavat vuorovaikutustaidot ja olet omimmillasi  pienen kiireen keskellä. Sinulla on alan koulutus ja olet jo toiminut ravintolan esimiestehtävissä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä mukavassa tiimissä, kansainvälisen  asiakaskunnan parissa. Kämp Collection Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukevat vapaa-ajan viettoasi. 


Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuneet hakemukset. Lähetäthän hakemuksesi 15.12.2021  mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa.

HAE TÄSTÄ