Vuoropäällikko, ravintola The Tray

RAVINTOLA THE TRAY & GLO HOTEL KLUUVI KUTSUU SINUT TIIMIINSÄ

Ravintola The TRAY on mutkaton viihtymisravintola, joka on syntynyt inspiraatiosta rentoon yhdessäoloon ja mielenkiinnosta uusien makujen maailmaan. The TRAY luo oivan kattauksen, jossa cross kitchen, kansainväliset -ja uudet maut ovat kaikki samalla tarjottimella. The TRAY:ssä ei jäykistellä, vaan rentoudutaan ja luodaan yhdessä vieraittemme kanssa positiivista energiaa ja mahtavaa tunnelmaa. The TRAY sijaitseen GLO Hotel Kluuvin yhteydessä.

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvia alan ammattilaisia. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä mielellään useamman vuoden ajalta. Työ on monipuolista ja sinulta sujuu rautaisella ammattitaidolla a ́la carte ravintolan, kokous toimintojen- sekä illallis tilaisuuksien vetäminen. Ennen kaikkea olet positiivinen asenteen omaava henkilö. Etsimme loistavaa tyyppiä, joka tekee kaikkensa asiakkaiden, sekä työkavereiden viihtymisen eteen.

Etsimme loistavaan tiimiimme
Vuoropäällikköä vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen
(112,5h/3vk) . Työaika 06.00-02.00 välillä.

Olet ulospäinsuuntautunut energiapakkaus, jolla on hyvä huumorintaju ja halu palvella asiakkaita hyvin. Sinulla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa, avoin asenne, sekä hyvä paineensietokyky. Tällöin olet osa meidän perhettämme. Pärjäät töissä suomeksi ja englanniksi muut kielet ovat plussaa. Onhan sinulla hygienia- sekä anniskelupassi? Haluathan myös kehittyä ammatillisesti, sillä tarjoamme sinulle lisäksi mahdollisuuden edetä urallasi vastuullisempiin tehtäviin. Ota paikkasi tiimissä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten, kansainvälisten ammattilaisten parissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut tukemaan vapaa-ajan viettoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 mennessä. Täytämme paikat heti sopivan huipputyypin löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Satu Lemola, ma 26.7 ja ti 27.7 klo.12.00-14.00 numerosta 050-353 4375.

Hae tehtävää TÄSTÄ.

Vierailethan myös Facebook -sivuillamme: The Tray