Yöportieeri, GLO Hotel Kluuvi

GLO Hotel Kluuvi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla ja tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle. Suosittu urbaani, 184 huoneen hotelli tunnetaan miellyttävän majoituskokemuksen lisäksi mm. laadukkaasta kokouskonseptistaan "GLO Meets" sekä ravintola The TRAY:stä, jossa tarjoillaan kaupungin suosituin lounas ja illallisella yhdistyy cross kitchenin ja street foodin parhaat puolet. GLO Hotel Kluuvi - elämyksien ytimessä!

Etsimme nyt intohimoista asiakaspalvelijaa, luovaa ongelmanratkaisijaa ja itsensä likoon laittavaa

YÖPORTIEERIA

Tehtäviisi kuuluvat vastaanottovirkailijan työtehtävät yövuorossa, muut monipuoliset
asiakaspalvelutehtävät sekä turvallisuuden valvonta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempaa kokemusta hotellimaailmasta sekä halu olla mukana tuottamassa ensiluokkaista palvelua ja elämyksiä vieraillemme – asenne ratkaisee! Tämän lisäksi arvostamme Opera-hotellijärjestelmän tuntemusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulta löytyy myös positiivista asennetta, tarkkuutta ja joustoa.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen (90h / 3 viikkoa) työn 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Saat tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi yhdessä pääkaupunkiseudun maineikkaimmista hotelli- ja ravintola-alan konserneista osaavien ja persoonallisten ammattilaisten parissa. Arvostamme sekä innokkuuttasi alaa kohtaan että palavaa haluasi kehittää osaamistasi. Tarjoamme sinulle lisäksi Nordic Choice Hotelsin monipuoliset henkilökuntaedut.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja työtehtävästä antaa Hotellinjohtaja Jenni Javanainen, jenni.javanainen@glohotels.fi

Hae paikkaa TÄSTÄ linkistä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Huomioimme vain hakulinkin kautta saapuvat hakemukset.